Víte co je VistaScan?

Význam slova je patrný ze skladby anglických výrazů. Jedná se o novou technologii rentgenového zobrazování ve stomatologii, stomatochirurgii a dalších dentálních oborech. Tým technologických inovátorů, klinických lékařů a obchodních profesionálů přinesl na trh paměťový foliový skener, určený pro všechny intraorální formáty. Flexibilní zobrazovací karta umožňuje snadné umístění a následné intraorální skenování RTG snímků. Nyní se do úst pacienta vkládá slabá folie, místo dřívějšího senzoru s kabelem. Po osnímkování se tato velice citlivá folie naskenuje do digitální podoby.

x-ray-961977_960_720

A jaké má tato technologie výhody? Jednak se do značné míry zvýšilo pohodlí pacienta, a rentgenové snímky jsou nyní ještě kvalitnější, neboť se jedná o vysoké rozlišení. VistaScan https://www.2kdent.cz/technologie/vistascan/ je vynikajícím pomocníkem při zajišťování prevence a při primární detekci ústní dutiny pacienta a jeho zubního aparátu.

V našem Estetickém dentálním centru usilujeme o co nejkvalitnější ošetření pacientů a všem věnujeme dostatečné množství času. Užívání VistaScanu k tomu nemalou měrou přispívá, neboť detekce a následné zobrazení probíhá poměrně rychle. Také naše další technologické vybavení je moderní a kvalitní, a profesionalita stomatologických lékařů je na té nejvyšší úrovni.

dentist-1025338_960_720

Na vyšetření VistaScanem (ale i další ošetření či konzultaci) se můžete objednat – lze nás kontaktovat jak telefonicky, tak e-mailem.

Každému pacientovi (nebo klientovi, chcete-li) kompletně vyšetříme ústní dutinu a provedeme foto a RVG dokumentaci. Podle zjištěného stavu chrupu navrhneme způsoby ošetření. Poté stanovíme individuální cenový a léčebný plán.

Na veškerá ošetření a stomatologické zákroky poskytujeme nadstandardní záruční lhůty. Jsou však podmíněny spoluprací pacienta a jeho odpovědným přístupem ke svému chrupu – 2x ročně musí absolvovat preventivní prohlídku a dentální hygienu. A řídit se radami lékaře i hygienistky.